Skip to content

Ervaringen hypnotherapiepraktijk Nicoline Bos

Vertel mij jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
*Verplicht veld. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door mij.
38 berichten.
Frederique
"Als je alle diëten al hebt gehad, dan vraag ik me af wat er nog te bereiken valt" Zo kwam ik binnen en ik ben met kleine stapjes vooruit gegaan en heel tevreden waar ik nu ben. Ik heb een keuze gemaakt voor gezondheid ipv voor afvallen. Een dagelijkse keuze voor vitaliteit en vrolijkheid ipv voor afzien en karig eten. Voor mij maakt het een wereld van verschil. Ik kan mijn kinderen nu ook het goede voorbeeld geven en gezondheid doorgeven. Dieselend afvallen noem ik het 😉
Jeroen
De therapie heb ik als een diepte investering ervaren. Het was meer dan de moeite waard.
Greetje
Dank je wel lieve Nicoline. Je hebt me leren omdenken waardoor ik op een andere manier naar mezelf kan kijken. Ik heb mijn levenlang ervaren dat mijn basis in de jeugd, zo verrot was, dat ik mijzelf niet kon toestaan te genieten van wat ik nu wel heb. 75 jaar heb ik hiervoor mogen worden en ik hoop er nog lang van te mogen genieten.
Kees
Na mijn 3e burnout ben ik terecht gekomen voor de begeleiding bij Nicoline. In de sessies ben ik langs alle mogelijke emoties gegaan van verdriet, rouw, onzekerheid, maar ook lol en vrolijkheid. Ik heb balans hervonden in mijn werk en privé en dit heeft een waardevolle invloed op mijn privé leven. Daar waar voorheen alle energie naar werk ging, heb ik geleerd om na werk voldoende energie over te houden voor mijn privé leven en ben ik meer man, vriend en vader geworden.
Carla
Ik heb geleerd dat ik met mijn gedachten mijn lichaam kan besturen. Zowel de negatieve kant op, alsook de positieve kant op. Mijn energie heb ik terug en ik voel me fitter en vitaler, ben weer helemaal terug in werk en hou voldoende tijd over voor een prettig privé leven. Hierin heb ik een prettige balans kunnen vinden. De rest van mijn leven neem ik de lessen met me mee.
Gerda van Brederode
Ik ben 65jaar,en heb al van af mijn 18jaar problemen met mijn buik.Ook allergieen gekregen ,maar geen dokter wist wat hij er aan kon doen.Ben in hypnotherapie gegaan en ik ben een ander mens geworden.Ik kan weer een strak jurkje aan ,dat kon al jaren niet meer.Het gaat steeds beter,ondanks dat de laatste keer dat ik hypnotherapie had al weer 3maanden geleden is.Bedankt Nicoline Bos.
Sandra
Na jaren aandokteren en aanmodderen werd ik met PDS klachten naar de hypnotherapie doorverwezen. Na een traject van 8 weken zit ik zoveel lekkerder in mijn vel en zijn de klachten grotendeels verdwenen. Ik was me niet bewust hoeveel last ik van mijn klachten had en hoeveel meer ik nu aankan.
Nancy
"IK ben na een zoektocht voor mijn laatste stukje verwerking van mijn verleden bij Nicoline uitgekomen. Ik had last van paniekaanvallen en vele rare sensaties in mijn lichaam en die ben ik kwijt sinds ik bij Nicoline ben geweest. Ik zit sindsdien rustiger in mijn vel en kan mijn emoties veel beter de baas."
Jules
"Nicoline is altijd positief, nuchter, duidelijk en motiverend. Ik heb in de therapie geleerd mijn gevoelens te accepteren en toe te laten. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik ben nu best wel weer blij met mezelf."
Sandra de J.
"Ik heb door de therapie niet alleen geleerd om aan te voelen wanneer ik teveel stress heb, wat mijn ultieme buikpijnveroorzaker is, maar ook om in elk aspect van mijn leven meer in contact te staan met mijn lichaam en hoe ik me voel. Het gevolg hiervan is niet alleen dat ik me beter voel in mijn lichaam, maar ook dat ik met meer liefde om kan gaan met de mensen om me heen omdat ik niet meer altijd achter een muur van stress en ongevoeligheid sta."
Margreet Z.
"Ik denk er niet meer aan dat ik ooit gerookt heb. Het gaat hartstikke goed, de behoefte wordt met de dag minder en er gaan uren voorbij dat ik er niet aan denk. Heel erg hartelijk bedankt voor alle support en ondersteuning."
Jennifer
"ik heb geleerd dat ik een keuze heb. Door de emotie los te kunnen koppelen van de gebeurtenis, kan ik objectief naar gebeurtenissen bekijken. Hiermee voorkom ik dat ik in de slachtofferrol ga zitten en direct gebeurtenissen op mijzelf betrek. Hoewel een keuze soms makkelijk is en soms ook moeilijk, maar het gevoel dat ik zelf de keuze maak, is een verrijking van mijn leven"
Henk
Ik ben na vele omzwervingen bij therapeute Nicoline Bos uitgekomen. Gedurende lange tijd had ik fysieke klachten. Direct vanaf het moment dat Nicoline mij profileerde wist zij mijn probleem te ontrafelen en mij duidelijk te maken hoe ik reageerde, of niet reageerde, op nare ervaringen en wat dit voor mijn lichaam betekende. We hebben samen een stappenplan gemaakt hoe ik weer in gesprek met mijn zoon kon komen nadat er tussen ons een vervelend incident had plaatsgehad. Ik heb mijn zoon weer terug en onze vader/zoon relatie is beter dan ooit. Het spreekt voor zich dat ik Nicoline dankbaar ben.
Judith
“Ik kreeg last van angst-en paniekaanvallen in 2014. Op advies van de huisarts uit Lelystad kwam ik in contact met deze praktijk. Door de sessies te volgen kreeg ik de aanvallen onder controle. Het is een heerlijk methode, je gaat er naar toe met veel zenuwen en stress en als je weg gaat ben je weer helemaal de oude en nog relaxter. In het begin had ik zoiets van nou ja we zien wel maar na 1 keer wist ik het zeker dat dit echt ging helpen. Zoveel rust die ze op je overbrengt en geduld. Je vertelt veel maar vervolgens ga je ook helemaal stil op de stoel liggen en luister je alleen maar en na een uurtje maakt ze je weer bij volle bewustzijn en kan je er weer tegenaan. Als ik het weer nodig zou hebben zou ik meteen weer gaan het is super.
Margot Wilke, Maatschappelijk werker
“Regelmatig verwijs ik mensen naar Nicoline waarvan ik -inmiddels- weet dat zij baat hebben bij hypnotherapie. ‘Gesprekken ‘ geven niet altijd toegang tot de emoties van mensen. Haar methode van hulpverlening helpt om hier dichter bij te komen. Ik ken Nicoline als een zachte, maar ook doortastende, bekwame en integere vrouw, die betrokken is bij haar cliënten. Door regelmatige bijscholing is zij up-to date- met nieuwe behandelvormen die aansluiten en een aanvulling zijn bij de hypnotherapie.
Anne
“Ik had zware paniek aanvallen en gaf alleen maar over als ik een aanval kreeg en dankzij Nicoline ben ik er helemaal vanaf. Hypnotherapie heeft mij een stuk rustiger gemaakt en ik heb hier eigenlijk geen last meer van. Deze therapie heeft me echt geholpen. Nicoline is een professionele, rustige lieve therapeute die naar je luistert en zelfvertrouwen geeft. Ik mag haar altijd mailen en of bellen als er wat is.
Margo
“Ik heb de behandeling erg goed ervaren, werd wel erg geconfronteerd met het verleden, ‘fouten’ etc. Na elke sessie voelde ik me wel moe, maar een stuk beter… Ik heb ook erg goed geleerd om naar mezelf te luisteren, meer voor mezelf op te komen en belangrijk; loslaten!!!! Nicoline heeft me echt heel goed geholpen om weer van mezelf te houden en dingen los te laten. Ook heeft ze mijn dochter geleerd om van zichzelf te houden en weerbaarder te worden, ze is een heel ander kind die een stuk positiever in het leven staat! Duizend maal dank daarvoor Nicoline; je bent een toppertje!
Ellen
“Het gaat goed met mijn dochter, zij heeft zojuist haar examens gehaald. Het laatste jaar op school kan zij veel beter van zich afbijten en zij weet wat zij wil. Zij heeft aan de therapie veel baat gehad, ik hoop dat ze zich zo lekker blijft voelen. Voor mijn gevoel is zij nu klaar voor de volgende stap en kan zij met zelfvertrouwen aan de vervolgstudie beginnen.

Meer weten over hypnotherapie?

Indien je vragen hebt over hypnotherapie en wilt weten of deze behandeling geschikt is voor het oplossen van je eigen klachten, neem dan contact op via het formulier hieronder of bel 06 – 26 01 65 17. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Op de pagina contact vind je ook alle contactgegevens en daar is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

 

Call Now Button