Skip to content

Wat hypnotherapie voor jongeren kan betekenen

Loop jij als jongere tegen problemen aan? Hypnotherapie helpt!
  • Heb jij het gevoel dat jij aan verschillende verwachtingen moet voldoen?

  • Heb jij last van onverklaarbare lichamelijke problemen?

  • Kan jij niet lekker slapen of wil jij juist alleen maar slapen?

  • Of weet jij eigenlijk helemaal niet wat er aan de hand is?

    …lees dan eens verder, want Hypnotherapie Helpt!

Van spanningen naar problemen

Als je het gevoel hebt dat jij aan verschillende verwachtingen moet voldoen, levert dit spanningen op. Spanningen die belemmerend werken en zich meestal uiten in de vorm van problemen. Problemen in je denken, je lichaam, je voelen of je gedrag. Je lijkt te stageren en niet verder te komen. Je herkent je eigen problemen wel en wilt deze ook veranderen? Maar je voelt niet hoe?

Wellicht heb jij al eerder hulp gezocht of tips gekregen vanuit jouw omgeving. Het kan ook zijn dat je al hebt gezocht op het internet of in zelfhulpboeken. Als jij wilt veranderen en je open wilt stellen om jezelf en jouw gewenste veranderingen op een andere manier te onderzoeken, dan wil ik je graag begeleiden.

Wat ik voor jou kan doen

Ik kan je ondersteunen door jouw aandacht naar binnen te richten. Hiermee kan jij contact maken met jouw onbewuste. Door je op jouw onbewuste te richten, kom je in contact met de wereld van jouw gevoelens. In deze wereld bevinden zich meestal de oorzaken van jouw klachten. Het is niet voor niets dat jij je voelt zoals jij je voelt. In de wereld van jouw gevoelens vind je ook een schat aan mogelijkheden. Voor de meeste mensen is dit een heerlijk gevoel om te ervaren. Ik noem dit ook wel eens krachtbronnen. Deze krachtbronnen kunnen je ondersteunen in wat jij werkelijk wilt en kunt voelen. Dat is de kern van hypnotherapie. Via de ontspanning van de trance ga jij naar binnen en kijk je naar wat jou beweegt en hoe je dat wilt bereiken.

 

Door eens op een hele ontspannen manier met je problemen om te gaan, ervaar je rust. Vanuit deze ontspanning en rust bouw je zelfvertrouwen op. Zo kan je het eens zelf gaan aanpakken op een manier die bij jou past. Vanuit dit zelfvertrouwen kan je bereiken wat jij wilt en worden wie jij wilt zijn. In harmonie met je omgeving en in harmonie met jezelf.

 

Lees ook: hypnotherapie in de Kinderkliniek

Meer weten over hypnotherapie?

Indien je vragen hebt over hypnotherapie en wilt weten of deze behandeling geschikt is voor het oplossen van jouw eigen klachten, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 26 01 65 17 of vul hier je gegevens in, ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook meteen online een afspraak maken.

Contact opnemen

Call Now Button