Skip to content

Even voorstellen: hypnotherapeut Nicoline Bos

nicoline-bos-hypnotherapeut2a

Ik ben altijd in beweging en hou ervan dingen van verschillende kanten te bekijken. Als klein meisje al geïnteresseerd in veel, ondernemend én zorgzaam. Geboren in Amsterdam en opgegroeid in Oud Beijerland, Loenen aan de Vecht en Amsterdam. Ik heb ruim 35 jaar in Almere gewoond en woon tegenwoordig in Ermelo.

 

Na mijn Europese administratieve opleiding ben ik direct als zelfstandig onderneemster aan de slag gegaan in de zakelijke dienstverlening. Leiding gegeven aan een pool office managers en een internationaal business center opgezet in hartje Amsterdam. Ik hou van samenwerken met anderen én van mijn eigen zelfstandigheid.

 

Op 36-jarige leeftijd heb ik een bewuste verandering ingezet door de HBO opleiding hypno-psychotherapie en HBO SPH te volgen en daarna het roer volledig omgegooid. Inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam als vrijgevestigd hypnotherapeut vanuit het Gezondheidscentrum Waterwijk in Almere en vanaf 2017 ook in De Kinderkliniek. Ook hier altijd de samenwerking zoekend met collega zorgverleners om het optimale resultaat voor cliënten te kunnen bereiken.

 

Opleidingen, bijscholingen, werkervaring, samenwerkingen en persoonlijke levenservaring zet ik in om samen met cliënten tot gewenste veranderingen te komen. En vooral met gedrevenheid, zorg en passie voor het ontspannen kunnen en mogen veranderen en groot respect voor het zelfhelende vermogen van mijn cliënten.

 

Ik geloof dat ieder mens uniek is en ik geloof in het zelfhelende vermogen van lichaam en geest. Door je open te durven stellen voor jouw gevoelens en jouw onbewuste mogelijkheden, krijg je toegang tot deze zelfhelende vermogens. Als je bereid bent om je open te stellen en op jouw onbewuste te vertrouwen, vind je een schat aan mogelijkheden en hulpbronnen. Dat is een bijzondere weg waarop ik jou graag begeleid.

 

Ervaring en opleidingen

Mijn praktijk bestaat inmiddels ruim 20 jaar. Ik ben als Registertherapeut aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, Vereniging van Samenwerkende PDS-therapeuten, het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het AGB-register en SCAG.

 

Jaarlijks voldoe ik aan de verplichte bijscholingen en intervisiebijeenkomsten behorende bij de registratie als Registertherapeut. Daarvoor heb ik de volgende diploma’s behaald:

  • 4 jarige HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
  • 3 jarige post HBO Hypno-Psychotherapie, BGL
  • post HBO opleiding medische basiskennis, BGL
  • post HBO masterjaar hypnotherapie, Hypnos

Meer weten over hypnotherapie?

Indien je vragen hebt over hypnotherapie en wilt weten of deze behandeling geschikt is voor het oplossen van je eigen klachten, neem dan contact op via het formulier hieronder of bel 06 – 26 01 65 17. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Op de pagina contact vind je ook alle contactgegevens en daar is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

 

Contact opnemen

Call Now Button