Skip to content

Ervaringen hypnotherapiepraktijk Nicoline Bos

Vertel mij jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
*Verplicht veld. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door mij.
39 berichten.
Marianne
Een leven lang ben ik gezien door diverse psychologen, psychotherapeuten en psychiaters , die me op zich elke keer een stapje verder brachten. Maar toch ging ik steeds weer de afgrond in. Gelukkig werd ik verwezen naar Nicoline. Een heel betrokken persoon met een stem waar ik rustig van word. Nicoline legde al bij de intake de vinger op de zere plek. Al bij de eerste paar sessies, met oefeningen waarbij ik echt naar binnen kon gaan en bij mezelf kon komen, kwam er ruimte in mijn hoofd. Na 63 jaar merk ik nu dat ik heel anders in het leven sta, minder perfectionistisch ben en me gemakkelijker voel in groepen. Praten doet het kennelijk niet voor mij, daarmee blijf je tenslotte in je hoofd. Visualisatie oefeningen kwamen bij mij binnen en onderdrukte emoties kregen een kans verwerkt te worden. Een nieuwe manier van leven ontstond. Nicoline, heel hartelijk dank voor de mogelijkheden die je mij hebt gegeven.
Martijn
Na een langdurige darmontsteking gevolgd door flinke PDS klachten, was ik lange tijd te sterk gebonden aan huis. Nicoline heeft mij goed geholpen met hypnotherapie. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Nicoline in de praktijk en voelde dat zij me verder kon helpen. Nicoline is sympathiek en invoelend. Ze stelt de juiste vragen en kan goed spiegelen. Ik heb verschillende oefeningen gekregen die allemaal tijdens de sessies zijn opgenomen. Het heeft mij enorm geholpen om weer baas over mijn buik te worden en om me niet teveel zorgen te maken wanneer dat een keer minder goed gaat. De oefeningen kan ik een jaar later nog steeds goed gebruiken als ik me wat minder goed voel of als ik me wat meer wil kunnen focussen. Dat heb ik ook geleerd van de therapie. Wat ik nog wil noemen is dat Nicoline een prettige stem heeft, wat fijn is als je de oefeningen doet. Ik beveel Nicoline van harte aan als je PDS of andere klachten hebt waarbij hypnotherapie kan helpen!
Jonne
De praktijk van Nicoline Bos. Het is daar rustig en comfortabel. Je hebt vaak zes sessies. Elke sessie krijg je een nieuw verhaal dat helpt bij je klachten. Na zo’n sessie krijg je vaak iets van drie oefeningen mee naar huis. Elke avond kan je er een afspelen. Als je wat aan Nicoline wilt vragen krijg je super vaak een antwoord. Als er nood is of iets anders kan je haar altijd appen of bellen. Ze zal je dan helpen. Mijn sessies zijn inmiddels voorbij en het heeft me heel erg geholpen. Ik heb nu minder last van mijn buik, en als het toch nog voorkomt doe ik een oefening. Ik geef het een vier (van de vijf sterren) omdat ik de korte oefeningen voor het slapengaan vaak fijner vindt dan lange. Je krijgt ook meer lange dan korte maar, als je om korte vraagt krijg je die ook. Jonne.
Gracia
Nicoline heeft mij heel erg geholpen bij het herstellen van mijn burn-out. Toen ik bij nicoline in de praktijk kwam was ik op alle fronten uit balans. Door de juiste methode en technieken heeft Nicoline mij in mijn kracht gezet. Ik heb de deskundigheid en expertise van Nicoline als zeer waardevol ervaren.
Chantal
Nicoline heeft me heel erg geholpen met mijn PDS. Ik heb beter inzicht gekregen in hoe de klachten ontstaan, en vooral ook wat ik zelf kan doen om ze te verlichten/voorkomen. Baas in eigen buik, maar dan anders 🙂 Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik van hypnotherapie kon verwachten, maar ik ben er echt enorm door geholpen. Zelfs m'n zelfvertrouwen en standvastigheid zijn erdoor verbeterd!
Elleke
Nu rook ik al vier jaar niet meer. Toen ik bij Nicoline kwam, had ik al COPD en mijn leven soort van opgegeven. Mijn dochter nam mij mee want zij wilde dat ik haar kinderen zou zien opgroeien. Nu ben ik zo blij dat ik die stikstokken kan weerstaan. Voel me veel beter en geniet van mijn kinderen en kleinkinderen. Kan ze nu zelfs wandelend van school halen, wat me echt niet lukte toen ik nog rookte!
Liza
Nicoline heeft een zachte hand van begeleiden en confronteert als het nodig is. De sessies zijn ontspannen en rustgevend. Ik heb me gesteund gevoeld om te mogen veranderen. Ik vond het heel fijn dat de sessies ook werden opgenomen zodat ik thuis nog eens kon luisteren.
Ingrid
Ik kwam in een burnout in therapie en heb nu de betere versie van mezelf gevonden 😉 Hele boeiende en inspirerende sessies.
Francis
Ik heb geleerd om vanuit vertrouwen te leven in plaats vanuit angst. Ik kwam binnen met een angststoornis en voel me nu bevrijd. Met elke sessie groeide mijn vertrouwen. Nicoline begeleid vanuit vertrouwen en die kracht heeft ze aan mij overgedragen. Vanaf de intake gaf zij mij haar vertrouwen en het vertrouwen dat het goed zo komen. En zo ging het!
Rob
Ik kwam in contact met Nicoline nadat ik al 2 maanden thuiszat met een burnout en niet wist hoe ik eruit moest komen. Nicoline heeft een fijne begeleiding gegeven met een goede balans tussen uitleg over emoties, gedachten en lichaam en ervarings-oefeningen. Helder, energiek en ontspannen. Ik ben er enorm van opgeknapt en ga enthousiast verder in mijn werk. Mijn werkgever was gelukkig bereid het begeleidingstraject te betalen en heeft inmiddels al meer collega’s doorgestuurd.
Denise
Ik ben heel dankbaar dat ik door Nicoline haar begeleiding en de manier hoe zij met mij samen heeft gewerkt een hoop heb mogen bereiken. Ik vind Nicoline erg sympathiek en voelde me gauw geborgen bij haar . Fijn dat ik mij kwetsbaar heb durven opstellen, waardoor ik krachtiger aan mezelf kon werken, en steeds een stapje vooruit kwam. De fijne sessies bij Nicoline heeft erg bijgedragen aan mijn zelfbeeld en nieuwe inzichten waarmee ik direct aan het werk kon. De therapie was een hele mooie ervaring in de kostbare reis die ik maak.
Elly
Na het plotselinge overlijden van mijn vader kwam ik pas na 5 jaar voor rouwverwerking in de praktijk. Via EMDR heb ik deze traumatische ervaring verwerkt. De begeleiding van Nicoline is menselijk en professioneel met heel veel persoonlijke aandacht.
Frida Moorlach
Mijn doel om af te vallen is bereikt. Vanuit een rustige ontspanning .... zonder stressen met diëten, maar op een ontspannen manier. Ik heb me iets eigen gemaakt wat zich in mijn onbewuste heeft vastgezet en waarbij ik me heel prettig voel. Nooit geweten dat ik het in me had.
Monique
Ik heb hele goede ervaringen met Nicoline. Aantal jaar terug ook geweest voor rouwverwerking en nu weer een paar maanden bij Nicoline met regelmaat geweest. Ben mij heel veel beter gaan voelen en ben Nicoline dan ook zeer dankbaar.
Stephan
Na het overlijden van mijn moeder kreeg ik paniekaanvallen die steeds meer de overhand namen. Via, via kwam ik terecht op hypnotherapie en ben ik met Nicoline op onderzoek gegaan hoe ik anders met mijn gevoelens kan omgaan. Ik heb intens mogen en kunnen rouwen om het overlijden van mijn moeder. De paniekaanvallen zijn weg en ik weet zeker dat dit blijvend is.
Karen
Tijdens de behandelingen heb ik ervaren, dat alles mij gelukkig kan maken, zolang ik het maar durf te zien en durf toe te laten. Vele jaren heeft het zwarte/zware depressiespook tussen mij en mijn geluk in gestaan. Nicoline heeft mij geholpen te kijken wat er achter mijn depressie schuil gaat en ik maak nu ook ruimte voor mijn geluk. Het was een hele zoektocht naar hoe ik weer bepaal wat er in mijn leven gebeurt ipv mijn somberte. Een ware bevrijding!
Ellen van der Veen
Ik heb via mooie handreikingen, prachtige inzichten gekregen en veel over mezelf geleerd.
Bianca Daam
Eigenlijk kan ik nog steeds niet geloven dat ik in 7 maanden tijd zulke stappen heb gemaakt. Na jaren van ellende,pijn en alle ongemakken die pds met zich meebrengt had ik nooit durven dromen dat ik nu al zover ben gekomen. Kon amper de deur uit en ben zelfs afgekeurd door deze heftige vorm van pds. Helemaal over is het niet maar ik leef weer ipv dat ik geleefd wordt en alles bepaald wordt door mijn darmen. Ik ga door met alle oefeningen en handvaten die ik van Nicoline gekregen heb en ben erg dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is. Nogmaals bedankt Nicoline
Marga
Natuurlijk wil ik graag iets schrijven over mijn ervaring bij Nicoline. Mijn huisarts had er geen geloof in dat deze behandeling effect zou hebben bij mijn PDS oftewel de Spastische darm. En nog andere aandoeningen. Vanaf de eerste behandeling en de bandjes die nicoline inspraak. Die ik nog bijna dagelijks afluister ben ik sterker geworden. Sta meer in mijn kracht en zelfvertrouwen. Darmklachten en andere aandoeningen kan ik beter mee om gaan. De ontspanning en ademhalingsbandjes geven mij rust en ontspanning. Zo blij dat wij toch de behandeling aan durfden. Ook privé ben ik sterker geworden. Zoals Nicoline 't noemt, heb ik een heldere geest meer ontwikkelt. Nogmaals hartelijk dank voor alles Nicoline.. Wij houden contact 🤗😏👍😘
Roel
Toen mijn MDLarts mij doorverwees naar hypnotherapie was ik zwaar gefrustreert. Toen ze me ging uitleggen dat ik de controle over mijn darmen moest terugnemen kreeg ik een heel raar gevoel.Ergens dacht ik wel dat het klopte,maar hoe? Nu begrijp ik het en weet ik dat de PDS toch tussen mijn oren was.En laat ik het nooit meer zover komen.

Meer weten over hypnotherapie?

Indien je vragen hebt over hypnotherapie en wilt weten of deze behandeling geschikt is voor het oplossen van je eigen klachten, neem dan contact op via het formulier hieronder of bel 06 – 26 01 65 17. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Op de pagina contact vind je ook alle contactgegevens en daar is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

 

Call Now Button