Vragen? Bel 06-26016517

Ervaringen hypnotherapie

Vertel mij jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
*Verplicht veld. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door mij.

Ervaringen hypnotherapie Praktijk Nicoline Bos

Vertel mij jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
*Verplicht veld. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door mij.
34 berichten.
Elleke
Nu rook ik al vier jaar niet meer. Toen ik bij Nicoline kwam, had ik al COPD en mijn leven soort van opgegeven. Mijn dochter nam mij mee want zij wilde dat ik haar kinderen zou zien opgroeien. Nu ben ik zo blij dat ik die stikstokken kan weerstaan. Voel me veel beter en geniet van mijn kinderen en kleinkinderen. Kan ze nu zelfs wandelend van school halen, wat me echt niet lukte toen ik nog rookte!
Liza
Nicoline heeft een zachte hand van begeleiden en confronteert als het nodig is. De sessies zijn ontspannen en rustgevend. Ik heb me gesteund gevoeld om te mogen veranderen. Ik vond het heel fijn dat de sessies ook werden opgenomen zodat ik thuis nog eens kon luisteren.
Ingrid
Ik kwam in een burnout in therapie en heb nu de betere versie van mezelf gevonden 😉 Hele boeiende en inspirerende sessies.
Francis
Ik heb geleerd om vanuit vertrouwen te leven in plaats vanuit angst. Ik kwam binnen met een angststoornis en voel me nu bevrijd. Met elke sessie groeide mijn vertrouwen. Nicoline begeleid vanuit vertrouwen en die kracht heeft ze aan mij overgedragen. Vanaf de intake gaf zij mij haar vertrouwen en het vertrouwen dat het goed zo komen. En zo ging het!
Rob
Ik kwam in contact met Nicoline nadat ik al 2 maanden thuiszat met een burnout en niet wist hoe ik eruit moest komen. Nicoline heeft een fijne begeleiding gegeven met een goede balans tussen uitleg over emoties, gedachten en lichaam en ervarings-oefeningen. Helder, energiek en ontspannen. Ik ben er enorm van opgeknapt en ga enthousiast verder in mijn werk. Mijn werkgever was gelukkig bereid het begeleidingstraject te betalen en heeft inmiddels al meer collega’s doorgestuurd.
Denise
Ik ben heel dankbaar dat ik door Nicoline haar begeleiding en de manier hoe zij met mij samen heeft gewerkt een hoop heb mogen bereiken. Ik vind Nicoline erg sympathiek en voelde me gauw geborgen bij haar . Fijn dat ik mij kwetsbaar heb durven opstellen, waardoor ik krachtiger aan mezelf kon werken, en steeds een stapje vooruit kwam. De fijne sessies bij Nicoline heeft erg bijgedragen aan mijn zelfbeeld en nieuwe inzichten waarmee ik direct aan het werk kon. De therapie was een hele mooie ervaring in de kostbare reis die ik maak.
Elly
Na het plotselinge overlijden van mijn vader kwam ik pas na 5 jaar voor rouwverwerking in de praktijk. Via EMDR heb ik deze traumatische ervaring verwerkt. De begeleiding van Nicoline is menselijk en professioneel met heel veel persoonlijke aandacht.
Frida Moorlach
Mijn doel om af te vallen is bereikt. Vanuit een rustige ontspanning .... zonder stressen met diëten, maar op een ontspannen manier. Ik heb me iets eigen gemaakt wat zich in mijn onbewuste heeft vastgezet en waarbij ik me heel prettig voel. Nooit geweten dat ik het in me had.
Monique
Ik heb hele goede ervaringen met Nicoline. Aantal jaar terug ook geweest voor rouwverwerking en nu weer een paar maanden bij Nicoline met regelmaat geweest. Ben mij heel veel beter gaan voelen en ben Nicoline dan ook zeer dankbaar.
Stephan
Na het overlijden van mijn moeder kreeg ik paniekaanvallen die steeds meer de overhand namen. Via, via kwam ik terecht op hypnotherapie en ben ik met Nicoline op onderzoek gegaan hoe ik anders met mijn gevoelens kan omgaan. Ik heb intens mogen en kunnen rouwen om het overlijden van mijn moeder. De paniekaanvallen zijn weg en ik weet zeker dat dit blijvend is.
Karen
Tijdens de behandelingen heb ik ervaren, dat alles mij gelukkig kan maken, zolang ik het maar durf te zien en durf toe te laten. Vele jaren heeft het zwarte/zware depressiespook tussen mij en mijn geluk in gestaan. Nicoline heeft mij geholpen te kijken wat er achter mijn depressie schuil gaat en ik maak nu ook ruimte voor mijn geluk. Het was een hele zoektocht naar hoe ik weer bepaal wat er in mijn leven gebeurt ipv mijn somberte. Een ware bevrijding!
Ellen van der Veen
Ik heb via mooie handreikingen, prachtige inzichten gekregen en veel over mezelf geleerd.
Bianca Daam
Eigenlijk kan ik nog steeds niet geloven dat ik in 7 maanden tijd zulke stappen heb gemaakt. Na jaren van ellende,pijn en alle ongemakken die pds met zich meebrengt had ik nooit durven dromen dat ik nu al zover ben gekomen. Kon amper de deur uit en ben zelfs afgekeurd door deze heftige vorm van pds. Helemaal over is het niet maar ik leef weer ipv dat ik geleefd wordt en alles bepaald wordt door mijn darmen. Ik ga door met alle oefeningen en handvaten die ik van Nicoline gekregen heb en ben erg dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is. Nogmaals bedankt Nicoline
Marga
Natuurlijk wil ik graag iets schrijven over mijn ervaring bij Nicoline. Mijn huisarts had er geen geloof in dat deze behandeling effect zou hebben bij mijn PDS oftewel de Spastische darm. En nog andere aandoeningen. Vanaf de eerste behandeling en de bandjes die nicoline inspraak. Die ik nog bijna dagelijks afluister ben ik sterker geworden. Sta meer in mijn kracht en zelfvertrouwen. Darmklachten en andere aandoeningen kan ik beter mee om gaan. De ontspanning en ademhalingsbandjes geven mij rust en ontspanning. Zo blij dat wij toch de behandeling aan durfden. Ook privé ben ik sterker geworden. Zoals Nicoline 't noemt, heb ik een heldere geest meer ontwikkelt. Nogmaals hartelijk dank voor alles Nicoline.. Wij houden contact 🤗😏👍😘
Roel
Toen mijn MDLarts mij doorverwees naar hypnotherapie was ik zwaar gefrustreert. Toen ze me ging uitleggen dat ik de controle over mijn darmen moest terugnemen kreeg ik een heel raar gevoel.Ergens dacht ik wel dat het klopte,maar hoe? Nu begrijp ik het en weet ik dat de PDS toch tussen mijn oren was.En laat ik het nooit meer zover komen.
Radia
Natuurlijk wil ik hier mijn positieve ervaring beschrijven. Ik gun iedereen een verrassend kijkje in zichzelf! Ga het aan, stel je open en verras jezelf wat er in je zit zodat het er ook uit mag komen. Ik zat zo op slot, dat ik met mezelf geen raad meer wist. Nu ik weer bij mezelf ben, kijk ik door mijn eigen ogen naar de wereld om mij heen. Ik had alles en iedereen buiten gesloten. De verbinding die ik nu voel met mijn gezin, werk en familie geeft kracht, daar waar ik vroeger afstand voelde.
Frederique
"Als je alle diëten al hebt gehad, dan vraag ik me af wat er nog te bereiken valt" Zo kwam ik binnen en ik ben met kleine stapjes vooruit gegaan en heel tevreden waar ik nu ben. Ik heb een keuze gemaakt voor gezondheid ipv voor afvallen. Een dagelijkse keuze voor vitaliteit en vrolijkheid ipv voor afzien en karig eten. Voor mij maakt het een wereld van verschil. Ik kan mijn kinderen nu ook het goede voorbeeld geven en gezondheid doorgeven. Dieselend afvallen noem ik het 😉
Jeroen
De therapie heb ik als een diepte investering ervaren. Het was meer dan de moeite waard.
Greetje
Dank je wel lieve Nicoline. Je hebt me leren omdenken waardoor ik op een andere manier naar mezelf kan kijken. Ik heb mijn levenlang ervaren dat mijn basis in de jeugd, zo verrot was, dat ik mijzelf niet kon toestaan te genieten van wat ik nu wel heb. 75 jaar heb ik hiervoor mogen worden en ik hoop er nog lang van te mogen genieten.
Kees
Na mijn 3e burnout ben ik terecht gekomen voor de begeleiding bij Nicoline. In de sessies ben ik langs alle mogelijke emoties gegaan van verdriet, rouw, onzekerheid, maar ook lol en vrolijkheid. Ik heb balans hervonden in mijn werk en privé en dit heeft een waardevolle invloed op mijn privé leven. Daar waar voorheen alle energie naar werk ging, heb ik geleerd om na werk voldoende energie over te houden voor mijn privé leven en ben ik meer man, vriend en vader geworden.

Meer weten over hypnotherapie?

Indien je vragen hebt over hypnotherapie en wilt weten of deze behandeling geschikt is voor het oplossen van je eigen klachten, neem dan contact op via het formulier hieronder of bel 036 -540 90 50. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Op de pagina contact vind je ook alle contactgegevens en daar is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

Contactgegevens

Praktijk Nicoline Bos
Botplein 4 | 1317 SL Almere
nicoline@nicolinebos.nl
036-5409050 | 06-26016517

Facebook
LinkedIn

Aangesloten bij

Call Now Button