Vragen? Bel 036 - 540 90 50

Ervaringen hypnotherapie

Vertel mij jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
*Verplicht veld. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door mij.

Ervaringen hypnotherapie Praktijk Nicoline Bos

Vertel mij jouw ervaring

 
 
 
 
 
 
*Verplicht veld. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door mij.
25 berichten.
Stephan
Na het overlijden van mijn moeder kreeg ik paniekaanvallen die steeds meer de overhand namen. Via, via kwam ik terecht op hypnotherapie en ben ik met Nicoline op onderzoek gegaan hoe ik anders met mijn gevoelens kan omgaan. Ik heb intens mogen en kunnen rouwen om het overlijden van mijn moeder. De paniekaanvallen zijn weg en ik weet zeker dat dit blijvend is.
Karen
Tijdens de behandelingen heb ik ervaren, dat alles mij gelukkig kan maken, zolang ik het maar durf te zien en durf toe te laten. Vele jaren heeft het zwarte/zware depressiespook tussen mij en mijn geluk in gestaan. Nicoline heeft mij geholpen te kijken wat er achter mijn depressie schuil gaat en ik maak nu ook ruimte voor mijn geluk. Het was een hele zoektocht naar hoe ik weer bepaal wat er in mijn leven gebeurt ipv mijn somberte. Een ware bevrijding!
Ellen van der Veen
Ik heb via mooie handreikingen, prachtige inzichten gekregen en veel over mezelf geleerd.
Bianca Daam
Eigenlijk kan ik nog steeds niet geloven dat ik in 7 maanden tijd zulke stappen heb gemaakt. Na jaren van ellende,pijn en alle ongemakken die pds met zich meebrengt had ik nooit durven dromen dat ik nu al zover ben gekomen. Kon amper de deur uit en ben zelfs afgekeurd door deze heftige vorm van pds. Helemaal over is het niet maar ik leef weer ipv dat ik geleefd wordt en alles bepaald wordt door mijn darmen. Ik ga door met alle oefeningen en handvaten die ik van Nicoline gekregen heb en ben erg dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is. Nogmaals bedankt Nicoline
Marga
Natuurlijk wil ik graag iets schrijven over mijn ervaring bij Nicoline. Mijn huisarts had er geen geloof in dat deze behandeling effect zou hebben bij mijn PDS oftewel de Spastische darm. En nog andere aandoeningen. Vanaf de eerste behandeling en de bandjes die nicoline inspraak. Die ik nog bijna dagelijks afluister ben ik sterker geworden. Sta meer in mijn kracht en zelfvertrouwen. Darmklachten en andere aandoeningen kan ik beter mee om gaan. De ontspanning en ademhalingsbandjes geven mij rust en ontspanning. Zo blij dat wij toch de behandeling aan durfden. Ook privé ben ik sterker geworden. Zoals Nicoline 't noemt, heb ik een heldere geest meer ontwikkelt. Nogmaals hartelijk dank voor alles Nicoline.. Wij houden contact 🤗😏👍😘
Roel
Toen mijn MDLarts mij doorverwees naar hypnotherapie was ik zwaar gefrustreert. Toen ze me ging uitleggen dat ik de controle over mijn darmen moest terugnemen kreeg ik een heel raar gevoel.Ergens dacht ik wel dat het klopte,maar hoe? Nu begrijp ik het en weet ik dat de PDS toch tussen mijn oren was.En laat ik het nooit meer zover komen.
Radia
Natuurlijk wil ik hier mijn positieve ervaring beschrijven. Ik gun iedereen een verrassend kijkje in zichzelf! Ga het aan, stel je open en verras jezelf wat er in je zit zodat het er ook uit mag komen. Ik zat zo op slot, dat ik met mezelf geen raad meer wist. Nu ik weer bij mezelf ben, kijk ik door mijn eigen ogen naar de wereld om mij heen. Ik had alles en iedereen buiten gesloten. De verbinding die ik nu voel met mijn gezin, werk en familie geeft kracht, daar waar ik vroeger afstand voelde.
Frederique
"Als je alle diëten al hebt gehad, dan vraag ik me af wat er nog te bereiken valt" Zo kwam ik binnen en ik ben met kleine stapjes vooruit gegaan en heel tevreden waar ik nu ben. Ik heb een keuze gemaakt voor gezondheid ipv voor afvallen. Een dagelijkse keuze voor vitaliteit en vrolijkheid ipv voor afzien en karig eten. Voor mij maakt het een wereld van verschil. Ik kan mijn kinderen nu ook het goede voorbeeld geven en gezondheid doorgeven. Dieselend afvallen noem ik het 😉
Jeroen
De therapie heb ik als een diepte investering ervaren. Het was meer dan de moeite waard.
Greetje
Dank je wel lieve Nicoline. Je hebt me leren omdenken waardoor ik op een andere manier naar mezelf kan kijken. Ik heb mijn levenlang ervaren dat mijn basis in de jeugd, zo verrot was, dat ik mijzelf niet kon toestaan te genieten van wat ik nu wel heb. 75 jaar heb ik hiervoor mogen worden en ik hoop er nog lang van te mogen genieten.
Kees
Na mijn 3e burnout ben ik terecht gekomen voor de begeleiding bij Nicoline. In de sessies ben ik langs alle mogelijke emoties gegaan van verdriet, rouw, onzekerheid, maar ook lol en vrolijkheid. Ik heb balans hervonden in mijn werk en privé en dit heeft een waardevolle invloed op mijn privé leven. Daar waar voorheen alle energie naar werk ging, heb ik geleerd om na werk voldoende energie over te houden voor mijn privé leven en ben ik meer man, vriend en vader geworden.
Carla
Ik heb geleerd dat ik met mijn gedachten mijn lichaam kan besturen. Zowel de negatieve kant op, alsook de positieve kant op. Mijn energie heb ik terug en ik voel me fitter en vitaler, ben weer helemaal terug in werk en hou voldoende tijd over voor een prettig privé leven. Hierin heb ik een prettige balans kunnen vinden. De rest van mijn leven neem ik de lessen met me mee.
Gerda van Brederode
Ik ben 65jaar,en heb al van af mijn 18jaar problemen met mijn buik.Ook allergieen gekregen ,maar geen dokter wist wat hij er aan kon doen.Ben in hypnotherapie gegaan en ik ben een ander mens geworden.Ik kan weer een strak jurkje aan ,dat kon al jaren niet meer.Het gaat steeds beter,ondanks dat de laatste keer dat ik hypnotherapie had al weer 3maanden geleden is.Bedankt Nicoline Bos.
Sandra
Na jaren aandokteren en aanmodderen werd ik met PDS klachten naar de hypnotherapie doorverwezen. Na een traject van 8 weken zit ik zoveel lekkerder in mijn vel en zijn de klachten grotendeels verdwenen. Ik was me niet bewust hoeveel last ik van mijn klachten had en hoeveel meer ik nu aankan.
Nancy
"IK ben na een zoektocht voor mijn laatste stukje verwerking van mijn verleden bij Nicoline uitgekomen. Ik had last van paniekaanvallen en vele rare sensaties in mijn lichaam en die ben ik kwijt sinds ik bij Nicoline ben geweest. Ik zit sindsdien rustiger in mijn vel en kan mijn emoties veel beter de baas."
Jules
"Nicoline is altijd positief, nuchter, duidelijk en motiverend. Ik heb in de therapie geleerd mijn gevoelens te accepteren en toe te laten. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik ben nu best wel weer blij met mezelf."
Sandra de J.
"Ik heb door de therapie niet alleen geleerd om aan te voelen wanneer ik teveel stress heb, wat mijn ultieme buikpijnveroorzaker is, maar ook om in elk aspect van mijn leven meer in contact te staan met mijn lichaam en hoe ik me voel. Het gevolg hiervan is niet alleen dat ik me beter voel in mijn lichaam, maar ook dat ik met meer liefde om kan gaan met de mensen om me heen omdat ik niet meer altijd achter een muur van stress en ongevoeligheid sta."
Margreet Z.
"Ik denk er niet meer aan dat ik ooit gerookt heb. Het gaat hartstikke goed, de behoefte wordt met de dag minder en er gaan uren voorbij dat ik er niet aan denk. Heel erg hartelijk bedankt voor alle support en ondersteuning."
Jennifer
"ik heb geleerd dat ik een keuze heb. Door de emotie los te kunnen koppelen van de gebeurtenis, kan ik objectief naar gebeurtenissen bekijken. Hiermee voorkom ik dat ik in de slachtofferrol ga zitten en direct gebeurtenissen op mijzelf betrek. Hoewel een keuze soms makkelijk is en soms ook moeilijk, maar het gevoel dat ik zelf de keuze maak, is een verrijking van mijn leven"
Henk
Ik ben na vele omzwervingen bij therapeute Nicoline Bos uitgekomen. Gedurende lange tijd had ik fysieke klachten. Direct vanaf het moment dat Nicoline mij profileerde wist zij mijn probleem te ontrafelen en mij duidelijk te maken hoe ik reageerde, of niet reageerde, op nare ervaringen en wat dit voor mijn lichaam betekende. We hebben samen een stappenplan gemaakt hoe ik weer in gesprek met mijn zoon kon komen nadat er tussen ons een vervelend incident had plaatsgehad. Ik heb mijn zoon weer terug en onze vader/zoon relatie is beter dan ooit. Het spreekt voor zich dat ik Nicoline dankbaar ben.

Meer weten over hypnotherapie?

Indien je vragen hebt over hypnotherapie en wilt weten of deze behandeling geschikt is voor het oplossen van je eigen klachten, neem dan contact op via het formulier hieronder of bel 036 -540 90 50. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Op de pagina contact vind je ook alle contactgegevens en daar is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

* Graag invullen

Contactgegevens

Praktijk Nicoline Bos
Botplein 4 | 1317 SL Almere
nicoline@nicolinebos.nl
036-5409050 | 06-26016517

Facebook
LinkedIn

Aangesloten bij

Call Now Button