Skip to content

Stoppen met roken met hulp van hypnose

Stoppen met roken? Hypnotherapie helpt!

Iedereen weet dat stoppen met roken het beste voor je gezondheid is. Of er helemaal niet aan beginnen natuurlijk. Je voelt je fitter, kan beter ruiken en proeven en het is beter voor je hart en longen. Al na 24 uur begin je de eerste effecten te merken. Maar stoppen met roken is niet gemakkelijk. Een goede voorbereiding en begeleiding is hierbij noodzakelijk.

 

Misschien heb jij al eerder eraan gedacht om te stoppen met roken. Of heb je al wel eens pogingen ondernomen om te stoppen met roken, maar is dat niet gelukt. Heb je wel eens gedacht aan stoppen met roken met behulp van hypnose? Vanaf de intake, ben je binnen een maand rookvrij.

 

Hoe werkt het stoppen met roken met hypnose?

Hiervoor heb ik een speciaal programma ontwikkeld. In vier opeenvolgende weken ondersteun ik je in het stoppen met roken met hypnose. Ik leer je hoe je jouw relatie met sigaretten verbreekt, lastige momenten doorkomt en je ervaart hoe fijn het is om een niet-roker te zijn.

 

In de therapie leer jij de onderliggende gevoelens te bewerken en te veranderen, waardoor je gevoelens je niet langer tegenwerken. Je gevoelens gaan je ondersteunen bij het stoppen én het volhouden. Je leert ontspannen te blijven in lastige situaties. Hierdoor bouw je zelfvertrouwen op. Stap voor stap. Tijdens het programma leer je zelfhypnose en ontvang je ook ondersteunende oefeningen die je thuis kunt gebruiken. Hiermee ondersteun je jezelf volledig in dit proces.

 

Het programma is de afgelopen jaren steeds verder verfijnd en wordt helemaal op jouw situatie toegespitst. Tijdens de intake bespreken we jouw mogelijkheden en krijg jij echt een persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding waarmee je bereikt wat je wilt bereiken. Je neemt de regie terug over jouw leven. Je leert jezelf ondersteunen in maken van de juiste keuzes over de dingen die jij belangrijk vindt. Gezonde keuzes die voor jou belangrijk zijn.

Ook stoppen met roken met hulp van hypnose?

Niet roken geeft je een enorm gevoel van vrijheid! Indien je vragen hebt over hypnotherapie en wilt weten of deze behandeling voor jou geschikt is, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 26 01 65 17 of vul hier je gegevens in, ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook hier online een afspraak maken.

Contact opnemen

Call Now Button